Бившият депутат от  Иван Христанов заяви в предаването Денят ON AIR, че

...
Бившият депутат от  Иван Христанов заяви в предаването Денят ON AIR, че
Коментари Харесай

Иван Христанов разкри дали има лагери в ПП и кой трябва да направи кабинет

Бившият народен представител от " "  Иван Христанов заяви в предаването " Денят ON AIR ", че не е знаел в партията да е имало воюващи лагери. Имало е лагери от специалисти в разнообразни посоки и работни групи.

" Дори да е имало случаи, в които има напрежение, нашата работа е била да се обърнем към водачите и да решим казуса. Когато бях конфронтиран, заех позиция, в която изрично отхвърлих да вземам участие в завери против който и да е. Публикацията в понеделник има този отрицателен резултат ", уточни той, визирайки позицията на някогашния транспортен министър в кабинета " Петков " Николай Събев, който прикани Асен Василев и Даниел Лорер да изоставен партията. 

В последните два месеца Христанов не е контактувал с към този момент някогашните си сътрудници. Според него от " " би трябвало да решат казуса един път вечно.

" Изненадва ме от кое място Борисов знае какъв брой добре може да работи с Лорер, по какъв начин го е прозрял това нещо. По-странно беше, че се появи обява, която нападна господин Лорер. Тя също беше част от организацията и въпросът беше дали не пробваха да опетнят господин Лорер, че е необикновен гербаджия. Това е неуместно - той е човек, който е предан на битката си. Очевидно е проведено, дали Борисов го е провел или някой различен, няма по какъв начин да знам ", сподели още Христанов пред Bulgaria ON AIR.

Останал е сюрпризиран, че " " дава своя отговор на гласоподавателите дали ще има държавно управление, а в това време " Демократична България " се бави. 

" Подобно безмълвие имаше и когато се сформира обединението сред " Реформаторския блок " и ГЕРБ. Г-н Борисов към този момент подаде ръка за взаимно ръководство. Г-н Костадинов предложи 4 разновидността за ръководство, той не видя най-очевидния първи вид - ГЕРБ, Движение за права и свободи, " Възраждане " и Има Такъв Народ. На 21 юни 2022 година тези 4 сили смъкнаха кабинета. Защо го смъкнаха? Едно екипче от 6 души им свалихме схеми за милиарди на граница ", акцентира Христанов.

Бившият народен представител прикани упоменатите партии  да покажат храброст и да създадат работещо държавно управление. 

" Откъде накъде Борисов ще кани опозицията?! Трябва да води диалог с по-малко: " Ще ви дам ", това не е баница. Ако няма политическа отговорност, за какво въобще съществуват партиите? Движение за права и свободи в никакъв случай не губи, това е ясно ", заключи Христанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР